Καλώς ήρθατε στο BYRONBEARINGS.GR

Αγαπημένα
Δεν έχετε αγαπημένα προϊόντα στη λίστα σας
Empty cart
Συνέχεια στις αγορές
ΚΑΛΑΘΙ ΑΓΟΡΩΝ
Το καλάθι σου είναι άδειο!
Your cart has no products
Κατηγορίες
Φωτογραφία zoom thumb

UCC 210

Κωδικός :
Παρακαλώ επιλέξτε κωδικό
Κατηγορία : ΡΟΥΛΕΜΑΝ / ΕΔΡΑΝΑ/ΚΟΥΖΙΝΕΤΑ / ΡΟΥΛΕΜΑΝ ΚΟΜΠΛΕ ΕΔΡΑΝΩΝ

Μοιραστείτε αυτό το προϊόν
Πελάτες που είδαν αυτό το προϊόν είδαν και αυτά :: Δες τα εδώ

Quick View : Ρίξε μία "SMART" ματιά σε προϊόντα ίδιας κατηγορίας
Πελάτες που είδαν αυτό το προϊόν είδαν και αυτά :: Δες περισσότερα

Quick View : Ρίξε μία "SMART" ματιά σε προϊόντα ίδιας κατηγορίας

Κόστος μεταφορικών


Η επιλογή του τρόπου αποστολής γίνεται απο την εταιρεία μας, ώστε να πετύχουμε την καλύτερη δυνατή και ασφαλέστερη μεταφορά της παραγγελίας του πελάτη.
Σε περίπτωση που ο πελάτης επιθυμεί συγκεκριμένο τρόπο αποστολής υποχρεούται να ΕΝΗΜΕΡΩΣΕΙ τηλεφωνικά την εταιρεία και να το επισημάνει στα σχόλια της παραγγελίας.

 

Για δέματα χαμηλού όγκου και βάρους χρησιμοποιείται εταιρεία Courier, ενώ για δέματα μεγαλύτερου όγκου ή βάρους χρησιμοποιούνται τα κατάλληλα πρακτορεία φόρτωσης.

 

Εκτός απο την πόλη της Αθήνας και Θεσσαλονίκης, τα δέματα τα οποία αποστέλονται με πρακτορεία φόρτωσης και όχι Courier, στέλνονται στο πλησιέστερο πρακτορείο της διέυθυνσης αποστολής του πελάτη.


Η περαιτέρω αποστολή στη διεύθυνση του πελάτη γίνεται κατόπιν συννενόησης με την μεταφορική και τα ΕΠΙΠΛΕΟΝ έξοδα τα επιβαρύνεται ο πελάτης.

Οι αποστολές εντός Ελλάδος ΔΕΝ επιβαρύνονται με έξοδα αποστολής εφόσον η αξία της παραγγελίας είναι πάνω από 100€ και εφόσον η παραγγελία ΔΕΝ αφορά ιδιαίτερα ΟΓΚΩΔΗ αντικείμενα .

Σε περίπτωση που η παραγγελία αφορά Ογκώδη αντικείμενα το κόστος των μεταφορικών υπολογίζεται κατόπιν συννενόησης με την εταιρεία μας.

Οι εταιρίες που συνεργαζόμαστε είναι : Γενική Ταχυδρομική, ACScourier.


Για την ευρύτερη περιοχή της Θεσσαλονίκης η παραλαβή μπορεί να πραγματοποιηθεί από το καταστήματά μας μετά από τηλεφωνική συνεννόηση, χωρίς επιβάρυνση εξόδων αποστολής.
Στην περίπτωση αυτή θα πρέπει πρώτα να βεβαιωθείτε ότι η παραγγελία σας είναι έτοιμη να παραδοθεί.

UCC 210


ΔΙΑΘΕΣΙΜΟΙ ΤΡΟΠΟΙ ΠΛΗΡΩΜΗΣ

1. Με Αντικαταβολή
Πληρωμή με την παράδοση της παραγγελίας στο χώρο σας στον υπάλληλο της εταιρείας courier.
Πληρώστε με μετρητά στον υπάλληλο της εταιρείας courier, με την παράδοση της παραγγελίας σας στο χώρο σας. Η αντικαταβολή ισχύει για όλη την Ελλάδα στην περίπτωση που το δέμα ΔΕΝ ξεπερνάει τα 15kgr βάσει ογκομέτρησης.
Η αντικαταβολή δεν ισχύει για δέματα άνω των 15 κιλών βάσει ογκομέτρησης.

 

 

2. Με Πιστωτική κάρτα Χρεωστική κάρτα
Visa, MasterCard, Diners.
Η χρήση της πιστωτικής σας κάρτας για τις αγορές σας στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα είναι απόλυτα ασφαλής.
Για να πληρώσετε με πιστωτική κάρτα, θα πρέπει να συμπληρώσετε στη σχετική φόρμα κατά την ολοκλήρωση της παραγγελίας τον αριθμό και την ημερομηνία λήξης της πιστωτικής σας κάρτας, το όνομα κατόχου, καθώς και τον τριψήφιο αριθμό (CVV) που βρίσκεται στο πίσω μέρος της κάρτας.
Τα στοιχεία της κάρτας δεν αποθηκεύονται στον παρόν δικτυακό τόπο ενώ η συναλλαγή πραγματοποιείται στο ασφαλές περιβάλλον του τραπεζικού φορέα VIVAWALLET (redirect method) 

 


3. Mε Κατάθεση σε Τραπεζικό Λογαριασμό (έμβασμα) Εάν δεν έχετε πιστωτική κάρτα μπορείτε να εξοφλήσετε την παραγγελία με έμβασμα σε τραπεζικό λογαριασμό.
Στην περίπτωση αυτή, η παραγγελία ΔΕΝ ΕΚΤΕΛΕΙΤΑΙ μετά την καταχώρησή της, εώς ότου επιβεβαιωθεί η κατάθεση του ποσού σε έναν από τους ακόλουθους λογαριασμούς:

ΕΘΝΙΚΗ: GR6801102360000023601048921

ALPHAGR0701407030703002002026930

ΠΕΙΡΑΙΩΣ: GR6301722120005212109210477

EUROBANKGR1702600420000520201344510

Δικαιούχος: ΒΥΡΩΝ ΡΟΥΛΕΜΑΝ ΜΑΕ 

 

(Η παραγγελία σας θα εκτελεστεί μόλις λάβουμε αποδεικτικό κατάθεσης από την τράπεζα)
Στις πληρωμές μέσω εμβάσματος, η αποστολή της παραγγελίας γίνεται μόνο εφόσον το έμβασμα γίνει με έξοδα αποστολέα ("OUR", όχι "SHA") και εφόσον στην αιτιολογία του εμβάσματος καταχωρηθεί ο αριθμός της παραγγελίας την οποία αφορά, έτσι ώστε να μπορεί να γίνει ταυτοποίηση.

ΣΧΕΤΙΖΟΜΕΝΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ

Cookies consent setup
Accesibility options