Κόστος μεταφορικών


Η επιλογή του τρόπου αποστολής γίνεται απο την εταιρεία μας, ώστε να πετύχουμε την καλύτερη δυνατή και ασφαλέστερη μεταφορά της παραγγελίας του πελάτη.
Σε περίπτωση που ο πελάτης επιθυμεί συγκεκριμένο τρόπο αποστολής υποχρεούται να ΕΝΗΜΕΡΩΣΕΙ τηλεφωνικά την εταιρεία και να το επισημάνει στα σχόλια της παραγγελίας.

 

Για δέματα χαμηλού όγκου και βάρους χρησιμοποιείται εταιρεία Courier, ενώ για δέματα μεγαλύτερου όγκου ή βάρους χρησιμοποιούνται τα κατάλληλα πρακτορεία φόρτωσης.

 

Εκτός απο την πόλη της Αθήνας και Θεσσαλονίκης, τα δέματα τα οποία αποστέλονται με πρακτορεία φόρτωσης και όχι Courier, στέλνονται στο πλησιέστερο πρακτορείο της διέυθυνσης αποστολής του πελάτη.


Η περαιτέρω αποστολή στη διεύθυνση του πελάτη γίνεται κατόπιν συννενόησης με την μεταφορική και τα ΕΠΙΠΛΕΟΝ έξοδα τα επιβαρύνεται ο πελάτης.

Οι αποστολές εντός Ελλάδος ΔΕΝ επιβαρύνονται με έξοδα αποστολής εφόσον η αξία της παραγγελίας είναι πάνω από 100€ και εφόσον η παραγγελία ΔΕΝ αφορά ιδιαίτερα ΟΓΚΩΔΗ αντικείμενα .

Σε περίπτωση που η παραγγελία αφορά Ογκώδη αντικείμενα το κόστος των μεταφορικών υπολογίζεται κατόπιν συννενόησης με την εταιρεία μας.

Οι εταιρίες που συνεργαζόμαστε είναι : Γενική Ταχυδρομική, ACScourier.


Για την ευρύτερη περιοχή της Θεσσαλονίκης η παραλαβή μπορεί να πραγματοποιηθεί από το καταστήματά μας μετά από τηλεφωνική συνεννόηση, χωρίς επιβάρυνση εξόδων αποστολής.
Στην περίπτωση αυτή θα πρέπει πρώτα να βεβαιωθείτε ότι η παραγγελία σας είναι έτοιμη να παραδοθεί.