Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΜΑΣ

Η εταιρεία «ΒΥΡΩΝ ΡΟΥΛΕΜΑΝ Μ.Α.Ε.» είναι μια οικογενειακή επιχείρηση. Ιδρυτής της ο Βύρων Καραμπατζάκης, ο οποίος καταξιώθηκε – και έγινε γνωστός σε όλη την Ελλάδα – στον τομέα του ρουλεμάν μέσα από την πολυετή του παρουσία στον χώρο. Ξεκίνησε ως υπάλληλος σε κατάστημα πώλησης ρουλεμάν ΤΙΜΚΕΝ, μετέπειτα ανέλαβε τη διεύθυνση ενός καταστήματος πώλησης ρουλεμάν SNR, RHP, ZKL κτλ, και την 10ετία του ’90 μπήκε – με συνέταιρο – στην μεγάλη οικογένεια της SKF ως μεταπωλητής.

 

Από το 1996, στην προσωπική του πλέον επιχείρηση μαζί με την κόρη του Ελένη, είναι εξουσιοδοτημένος διανομέας ( Authorized Distributor) της SKF, με απευθείας εισαγωγές από τις κεντρικές αποθήκες του Βελγίου.

 

Η πορεία του τα τελευταία περίπου 50 χρόνια στο ρουλεμάν έκανε τον Βύρωνα Καραμπατζάκη ένα καταπληκτικό γνώστη του αντικειμένου. Κοντά του όλο το προσωπικό της εταιρείας έμαθε να λειτουργεί με γνώμονα την καλύτερη εξυπηρέτηση του πελάτη: χαμόγελο & υπευθυνότητα στη λήψη της παραγγελίας, εύρεση του κατάλληλου ανταλλακτικού και εξάντληση όλων των εναλλακτικών σε περίπτωση ιδιαιτερότητας, ταχύτητα στην παράδοση.

 

Η εταιρεία «ΒΥΡΩΝ ΡΟΥΛΕΜΑΝ Μ.Α.Ε.» είναι Εξουσιοδοτημένος Διανομέας (Authorized Distributor) της SKF τα τελευταία 24 χρόνια. Το αντικείμενό της είναι κατά κύριο λόγο το ρουλεμάν και σε συνέχεια αυτού, οτιδήποτε στρέφεται γύρω από αυτό: έδρανα, τσιμούχες, γράσα, ιμάντες, κόλλες, εργαλεία, κεντρικά συστήματα λίπανσης κτλ.

 

Προϊόντα της STC-STEYR, DUNLOP, LOCTITE αλλά και της ΤΙΜΚΕΝ, FEDERAL MOGUL, INA, KOYO, PERMATEX, MOLYKOTE, NATIONAL, GATES, CONTINENTAL κ.α. συμπληρώνουν την γκάμα των ποιοτικών λύσεων στις απαιτήσεις του κάθε πελάτη.

 

 

 byronbearings.gr