Οι υπηρεσίες μας

Στο κατάστημά μας η εξυπηρέτηση είναι άμεση. Με ένα τηλεφώνημα, φαξ ή e-mail μπορούμε να εκτελέσουμε την παραγγελία σας με δικό μας μέσο εντός Θεσσαλονίκης (3 φορτηγάκια και 4 μηχανές), λεωφορεία (ΚΤΕΛ), φορτηγά, courier, ή ό, τι άλλο προτιμά ο πελάτης.

Εάν η ζήτηση δεν είναι διαθέσιμη στην αποθήκη μας ή σε κάποιον συνεργάτη μας, τότε υπάρχει η δυνατότητα παραγγελίας στις κεντρικές αποθήκες της Ευρώπης και παράδοσης αυτής σε 10 εργάσιμες ημέρες, ή -σε επείγουσες περιπτώσεις- σε 1-2 ημέρες.

Επιπλέον, τεχνικές ή μηχανολογικές λύσεις σε μικρά ή μεγαλύτερα προβλήματα θα σας δοθούν, πάντα με ποιότητα και συνέπεια. Πιο συγκεκριμένα, ειδικά πιστοποιημένος μηχανολόγος της εταιρείας μας πραγματοποιεί, αποκλειστικά με τα ανάλογα καλιμπραρισμένα και εξειδικευμένα εργαλεία της SKF, επί τόπου:

 

Διάγνωση προβλημάτων και έλεγχος δυναμικής κατάστασης περιστρεφόμενου εξοπλισμού μέσω ανάλυσης κραδασμών

Στα πλαίσια της προβλεπτικής συντήρησης, σκοπός μας πάντα είναι η βελτίωση της αξιοπιστίας και της παραγωγικότητας του μηχανολογικού εξοπλισμού. Με την ανάλυση κραδασμών μπορούν να ανιχνευτούν φαινόμενα φθοράς σε ρουλεμάν, γρανάζια, έδρανα ολίσθησης και ιμάντων μετάδοσης κίνησης. Δομικά φαινόμενα όπως κακή ευθυγράμμιση,  αζυγοσταθμία και μηχανική χαλαρότητα μπορούν να παρατηρηθούν.

 

Επιτόπου δυναμική ζυγοστάθμιση φτερωτών ανεμιστήρων μέσω ανάλυσης δονήσεων

Κύριο πλεονέκτημα της υπηρεσίας είναι η άμεση αποκατάσταση οποιασδήποτε αζυγοσταθμίας χωρίς να αφαιρεθεί η φτερωτή. Η ζυγοστάθμιση επιτυγχάνεται κάτω από πραγματικές συνθήκες λειτουργίας μειώνοντας τις δονήσεις και τον θόρυβο και αυξάνοντας την διάρκεια ζωής των ρουλεμάν. Έτσι η παραγωγικότητα και ο χρόνος λειτουργίας του μηχανολογικού εξοπλισμού αυξάνονται.

 

Ευθυγραμμίσεις υψηλής ακριβείας με Laser σε άξονες και τροχαλίες μετάδοσης κίνησης

Σκοπός μας η αύξηση της διάρκειας ζωής των ρουλεμάν και η μείωση των δονήσεων και του θορύβου. Αυτό έχει ως αποτέλεσμα την εξοικονόμηση ενέργειας, την αύξηση του χρόνου λειτουργίας και της παραγωγικότητας του μηχανολογικού εξοπλισμού.

 

Τέλος, η εταιρία "Βύρων", ως επίσημος αντιπρόσωπος της SKF, ειδικεύεται στα συστήματα αυτόματης λίπανσης του οίκου. Μαζί με την Lincoln & τη Vogel, η SKF συνδυάζει περισσότερα από 100 χρόνια εμπειρίας στη διαχείριση της λίπανσης και στη μείωση της τριβής.

Είμαστε δίπλα σας για να σας παρέχουμε την βέλτιστη λύση για αύξηση της λειτουργικότητας και διάρκειας ζωής του εξοπλισμού σας διαθέτοντας παράλληλα όλη την γκάμα των εγγυημένων προϊόντων λίπανσης του οίκου SKF.

 

Συστήματα Αυτόματης Λίπανσης SKF - Μελέτη, εγκατάσταση και συντήρηση

Όταν πάνω από το 40% του κόστους συντήρησης σχετίζεται με την κακή λίπανση, η σωστή διαχείρισή της είναι κρίσιμη. Αποτελέσματα της “κακής” λίπανσης είναι οι στάσεις λειτουργίας των μηχανών παραγωγής, οι χαμένες εργατοώρες που σπαταλούνται για την επίλυση βλαβών, η αύξηση των δαπανών για απόθεμα σε ανταλλακτικά, η μείωση διάρκειας ζωής του εξοπλισμού κ.λ.π.

 

Η σωστή/ακριβής ποσότητα του σωστού λιπαντικού που εφαρμόζεται στα σωστά διαστήματα και με το σωστό αυτοματοποιημένο σύστημα λίπανσης είναι απαραίτητη για την επίτευξη της βέλτιστης απόδοσης της εφαρμογής και της μέγιστης διάρκειας ζωής. 

Κάντε κλικ εδώ:

https://www.youtube.com/watch?v=0shQJ_3dEiE

https://www.youtube.com/watch?v=-M7fjoWFBn8

https://www.youtube.com/watch?v=LQBPjh-PEU8

 


Οι γεμάτες αποθήκες, η ταχύτητα στην εξυπηρέτηση και πάνω απ’ όλα, η καλή διάθεση όλων των εργαζομένων, φέρνουν την επιχείρηση στις πρώτες θέσεις μεταξύ των ανταγωνιστών της!