Καλώς ήρθατε στο BYRONBEARINGS.GR

Αγαπημένα
Δεν έχετε αγαπημένα προϊόντα στη λίστα σας
Empty cart
Συνέχεια στις αγορές
ΚΑΛΑΘΙ ΑΓΟΡΩΝ
Το καλάθι σου είναι άδειο!
Your cart has no products
Κατηγορίες

ΝΕΑ Byronbearings.gr


Η Agrotica και φέτος στέφθηκε με μεγάλη επιτυχία!

Η Agrotica και φέτος στέφθηκε με μεγάλη επιτυχία!
 
 
Ραντεβού την επόμενη φορά, υποσχόμενοι για το μέγιστο και το κάλλιστο των δυνατοτήτων μας, ώστε να ικανοποιήσουμε τις απαιτήσεις σας στην τόσο ανταγωνιστική και ιδιαίτερη εποχή που ζούμε. 
Φυσικά, σας περιμένουμε καθημερινά Μοναστηρίου 199, να φροντίσουμε από κοντά τις ιδιαιτερότητες των μηχανών σας!


Περισσότερα

Οι πόρτες της Agrotica ανοίγουν και πάλι έπειτα από 2,5 χρόνια!

Η μεγαλύτερη επαγγελματική έκθεση στον τοµέα των γεωργικών µηχανηµάτων, εξοπλισμού και εφοδίων στα Βαλκάνια και τη Νοτιοανατολική Μεσόγειο είναι γεγονός! Και φυσικά η εταιρία μας δεν θα μπορούσε να μην βρίσκεται εκεί.

Είναι μία από τις πέντε σηµαντικότερες εκθεσιακές διοργανώσεις του πρωτογενούς τοµέα στην Ευρώπη, με πλήθος επίκαιρων και στοχευμένων εκδηλώσεων.

Κάντε την προεγγραφή σας και εξασφαλίσετε τη δωρεάν είσοδό σας στην AGROTICA 2022, παραλαμβάνοντας την πρόσκληση σε εκτυπώσιμη μορφή.


Περισσότερα

AGROTICA 30/1-2/2/2020

Όπως κάθε φορά έτσι και φέτος η εταιρία μας συμμετείχε στην μεγαλύτερη σε επισκεψιμότητα έκθεση της χώρας μας: την AGROTICA!

Παρουσιάστηκαν σε πελάτες, συνεργάτες και φίλους όλα τα προϊόντα της SKF για αγροτικά μηχανήματα (και όχι μόνο), όπως ρουλεμάν, έδρανα, τσιμούχες, εργαλεία, προϊόντα μετάδοσης κίνησης και λίπανσης, αλλά και ολοκληρωμένες λύσεις συντήρησης.


Περισσότερα
Cookies consent setup
Accesibility options